Filmklubunk olyan filmek bemutatására vállalkozott, melyek lehetnek régiek vagy újabbak, de mindenképpen gondolatébresztő, fantáziát megmozgató, értékeket hordozó alkotások. A több, mint 200 film között vannak megfilmesített kötelező olvasmányok, tanulmányaidhoz kapcsolódó érdekes és hasznos művek, de könnyed, pihentető és igazán izgalmas, jó filmek is!

A vetítések előtt rövid bevezetőt tartunk a filmről, a korról, a rendezőről, a filmhez kapcsolódó érdekességekről, a vetítést pedig kötetlen beszélgetéssel zárjuk. Izgalmas megbeszélni, hogy kinek, miért tetszett !
FONTOS KÖZÖS ÉLMÉNY LEHET EGY JÓ FILM !

Ezzel a könyvtári oldallal nem az olvasásról akarunk leszoktatni. Hiszen semmi sem pótolja egy jó könyv élményét !
Nem titkolt célunk, hogy segítsünk neked megkedvelni, megszeretni az irodalmat - akár olvasva, hallgatva vagy éppen filmet nézve.
A lényeg, hogy nyitott és fogékony maradj a világra, képes légy felfedezni azokat a könyveket, új gondolatokat, amik gazdagítják a belső világodat, lelkesítenek, erőt adnak és ábrándozásra késztetnek...

FILMKLUB : - csütörtökönként 13.30 órától - 15.00. óráig ! GYERTEK !

... és ráadásul bárhol és bármikor is nézheted a filmeket , pl. otthon is, útközben is (mobilon, tableten ), akkor és amikor csak kedved szottyan rá !!

FONTOS: A filmek betöltésekor mindig légy türelmes, a netedtől fűggően akár 1-2 perc is lehet :-) ! Néha, ha a böngésződben nem töltödnek be a filmek, akkor sincs semmi baj! Ilyenkor használj másik böngészőt vagy a Ctrl+ Shift + Del kombinációt és töröld a sütiket (azaz a cookie-kat), majd indítsd újra a böngészőt !

JÓ SZÓRAKOZÁST!
A FILMEK KIBONTÁSÁHOZ KATTINTS IDE !