Filmklubunk olyan filmek bemutatására vállalkozott, melyek lehetnek régiek vagy újabbak, de mindenképpen gondolatébresztő, fantáziát megmozgató, értékeket hordozó alkotások. Vannak közöttük megfilmesített kötelező olvasmányok, könnyed, pihentető művek és igazán izgalmas filmek is!

A vetítések előtt rövid bevezetőt tartunk a filmről, a korról, a rendezőről, a filmhez kapcsolódó érdekességekről, a vetítést pedig kötetlen beszélgetéssel zárjuk. Izgalmas megbeszélni, hogy kinek, miért tetszett !
FONTOS KÖZÖS ÉLMÉNY LEHET EGY JÓ FILM !

Ezzel a könyvtári oldallal nem az olvasásról akarunk leszoktatni. Sőt ! Hiszen semmi sem pótolja egy jó könyv élményét !
Nem titkolt célunk, hogy segítsünk neked megkedvelni, megszeretni az irodalmat - akár olvasva, hallgatva vagy éppen filmet nézve.
A lényeg, hogy nyitott és fogékony maradj a világra, képes légy felfedezni azokat a könyveket, új gondolatokat, amik gazdagítják a belső világodat, lelkesítenek, erőt adnak és ábrándozásra késztetnek...

FILMKLUB : - csütörtökönként 13.30 órától - 15.00. óráig ! GYERTEK !

FONTOS: Néha, ha a böngésződben nem töltödnek be a filmek, akkor sincs semmi baj! Ilyenkor használj másik böngészőt vagy a Ctrl+ Shift + Del kombinációt és töröld a sütiket (azaz a cookie-kat), majd indítsd újra a böngészőt ! A filmek betöltésekor pedig mindig légy türelmes :-) !

Jó szórakozást !
A FILMEK KIBONTÁSÁHOZ KATTINTS IDE !