Olvastál valami jót ? Tetszett ?

Írj róla rövid ajánlást, hogy mások is kedvet kapjanak az elolvasásához !

Várjuk írásaidat. Hozd be a könyvtárba!

A legjobb könyvajánlások felkerülnek a honlapra !

Az eddig beküldött könyvajánlások :

Válassz a pocon lévő könyvek közül. Melyik tetszett ? Írj ajánlót !


Legtöbbször ajánlott könyvek :


Erik Zimen: Farkasok - MI MICSODA sorozat

Bernáth Csenge 2.c : " Azért szeretem ezt a könyvet, mert sokat megtudtam a farkasokról. Hogyan élnek, milyen a természetük, hogy táplálkoznak. "...
Tóth Regina 2.c : " Nagyon-nagyon tetszett ! Mindenkinek ajánlom. Sokat megtudtam a farkasról."
Kisbalázs Péter 2.d : " Nekem is nagyon tetszett ez a könyv!."

Geronimo Stilton : Karácsony van Stilton!

Sára Szabolcs Alex 3.d : " Azért szeretem, mert kalandos és vicces. "
Balázs Gergő 4.a: " Én azért szeretem, mert vicces és izgalmas. Ebben a könyvben az a jó, hogy belőle meg lehet tanulni, hogyan készülj karácsonyra... "
Mórocz Adrienn 4.c : " Én ezt a könyvet csak ajánlani tudom bárkinek, mégpedig azért, mert nagyon vicces és azért, mert jó sztorija van. Azért aranyos, mert Geronimo segít egy olyan egeren, akit senki sem szeret. Az a könyv lényege, hogy a karácsony a szeretet ünnepe és ez az ünnep még az undok Nellit is megváltoztatja ..."

Angol nyelvű könyvajánlók :
Bíró Rénold 8.b :

" I recommend this book because the story is intresting and it doesn't take too much time to read . If you don't have lot of time you still can read it. It is not a long book , for some people it can be a bad thing but for people with less time it's perfect . The length of the book does not affect the story it's still intresting and until the end.you can't tell who the killer is and at the end probably you are going to be surpised . "