Ajándékok szüleinknek

 

Némi ügyességgel igazán boldoggá tehetjük Anyát és Apát. Összeválogattunk néhány kreatív ötletet, amely segítségével megható és szívmelengető perceket szerezhetünk szüleink számára.

1. pl. : Én vagyok a te angyalkád !– felirattal , talp és kéz festékes lenyomatával készíthetünk egy kedves lapot / kártyát.

2. Papír, rajzeszköz, olló, gumi vagy bármilyen madzag segítségével egy igazán alkalomhoz illő, személyre szabott nyakkendő készíthető:

3. Kézlenyomattal és egy alá festett fatörzzsel, ágakkal kreálhatunk egy különleges, fél családfát, majd be is kereteztethetjük.
Ha van kisebb testvérünk, akkor ő is beszállhat.


Családfa

4. “Szeretlek” kártyák készíthetők kemény, színes lap, olló, papírlyukasztó, filc segítségével. A kártyákra felírhatjuk , hogy mit szeretünk Anyában vagy Apában. Pl.: mindig meghallgatsz; a nap legjobb része, amikor a szőnyegen esténként legózunk; te vagy a legjobb barátom; nekem van a legaranyosabb Anyukám, a legerősebb Apukám; köszönöm, hogy megtanítottál focizni stb. A kártyákat a lyukakkal felfűzhetjük egy kulcstartóra.


Apa tulajdonságai

5. Vegyük meg Apa vagy Anya kedvenc édességét, és készítsünk rá egyedi csomagolást. A feliratot például kirakhatjuk konfettiből, vagy házi konfettiből (amit színes papírból készítünk lyukasztóval).